Goedkoop Bellen

iPhone 7

De verwachting is dat Apple in het najaar van 2016 haar nieuwe vlaggenschip aan zal kondigen. Als we kijken naar de vorige releases, verwachten we dat de iPhone 6s serie opgevolgd zal worden door de iPhone 7. Dit toestel zal op verschillende vlakken weer flink verbeterd en aangepast zijn, vergeleken met het huidige vlaggenschip, om de strijd weer aan te gaan met concurrerende smartphones.
We verwachten dat Apple de trend voortzet om twee varianten van de iPhone 7 uit te brengen. De normale variant zal volgens de laatste geruchten beschikken over een 4,7 inch groot scherm en de iPhone 7 Plus variant over een 5,5 inch groot scherm. Ook verwachten we weer een geüpgrade processor, die nog sneller berekeningen kan doen dan zijn voorganger. Door toevoeging van mogelijk extra werkgeheugen zal het toestel een stuk krachtiger zijn dan de iPhone 6S. Het is helaas niet krachtiger dan de splinternieuwe Apple smartphones: iPhone 9 en iPhone Xs.

iPhone met abonnement kopen

Zodra de iPhone 7 verkrijgbaar is in Nederland, vergelijk je hier de prijzen tussen verschillende aanbieders! Geef jou voorkeuren op en kies voor een abonnement met iPhone 7 of een los toestel!

Release datum iPhone 7

Als we kijken naar het uitrolschema van Apple in het verleden, verwachten we de aankondiging van de iPhone 7 ergens in september 2016. Wanneer het toestel dan in Nederland op de markt gebracht zal worden is nog niet duidelijk, waarschijnlijk enkele weken later.