Goedkoop Bellen

iPhone 7 Plus

Electronica gigant Apple heeft sinds de iPhone 6 serie de trend om twee verschillende formaten iPhones op de markt te brengen. De verwachting is dat de opvolger van de iPhone 6S, de iPhone 7 serie ook in twee verschillende uitvoeringen op de markt gebracht zal worden. De iPhone 7 Plus zal de grote variant van de twee zijn en zal volgens de laatste geruchten beschikken over een 5,5 inch groot scherm.

De verwachting is dat Apple de iPhone 7 Plus op diverse plakken flink gaat aanpakken om zo de concurrentie voor te blijven. We verwachten nieuwe en verbeterde hardware, zoals een nieuwe A10 processor en meer werkgeheugen voor de 7 Plus. Daarnaast zal het toestel waarschijnlijk ook over een nieuwe design beschikken en zeer dun zijn, dunner dan voorgaande iPhone varianten. Echter is het nog niet zo dun als de volgende iPhone Plus modellen. Bekijk hier de iPhone Xs Plus.

Apple iPhone kopen met abonnement

[bm_show_telecom_subs phone=”82″]
Wil je de iPhone 7 Plus kopen? Je zult helaas nog even moeten wachten, tot Apple het toestel in Nederland op de markt brengt. Zodra het toestel beschikbaar is, vergelijk je hier de prijzen tussen bekende aanbieders en profiteer je van de beste deals en abonnementen!

Release iPhone 7 Plus

Het drukgevoelige scherm, wat bij de iPhone 6s serie zijn intrede deed, verwachten we weer terug bij de iPhone 7 Plus. Een aankondiging van dit toestel verwachten we in de maand september 2016. Het is even afwachten wanneer de grote iPhone dan in Nederland verkrijgbaar zal zijn, als we kijken naar voorgaande jaren zal dit enkele weken later zijn. Zodra het toestel beschikbaar is in Nederland, vergelijk je op deze website prijzen voor abonnementen tussen verschillende bekende aanbieders!