Goedkoop Bellen

iPhone 6

De iPhone 6 is het eerste toestel van Apple dat qua schermgrootte goed kan concurreren met vergelijkbare smartphones. Met een scherm van 4,7 inch en een resolutie van 1334×750 pixels is hij beduidend groter dan zijn voorganger, de iPhone 5S. De iPhone 6 heeft een gewicht van 129 gram met een lengte van 138,1 mm en een breedte van 67 mm en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, vanaf 16 GB in bijvoorbeeld de kleur grijs of zilver tot een toestel met 128 GB in rosé goud of gouden uitvoering. Het toestel draait op het iOS besturingssysteem versie 9 en is voorzien van een multitouch LCD touchscreen. De iPhone 6 beschikt over een 8 megapixel camera met een dubbele led flitsertype en een 1,2 megapixel camera aan de voorkant. De iPhone 6 is een uitstekend toestel maar als u nog beter wilt kunt altijd nog de iPhone 9 pagina bekijken.

Het toestel van Apple biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G netwerk en daarnaast is de iPhone 6 uitgerust met Bluetooth versie 4.2 en een 5GHz ondersteuning. De gesprekstijd is 14 uur en stand-by houdt de telefoon het 250 uur vol met een Li-Ion accutype en een accucapaciteit van 1.810mAh. De accu is niet verwisselbaar. De telefoon wordt geleverd met een headset bedrading, oplader en een datakabel.

iPhone 6 abonnementen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”23″]

iPhone 6 aanschaffen met abonnement

Deze toptelefoon van Apple is verkrijgbaar met en zonder abonnement. De aanschafsprijs van een prepaid toestel is nog erg hoog, maar wil je deze smartphone toch echt graag hebben dan is het zeer aan te raden om eens te kijken naar een iPhone met abonnement. Providers bieden vaak diverse abonnementsacties aan, waardoor de toestelprijs lager ligt.