Goedkoop Bellen

iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus van Apple, verkrijgbaar vanaf september 2014, is een de grotere variant van de iPhone 6. Deze telefoon met een LCD multitouch touchscreen van 5,5 inch en 1920×1080 pixels is bovengemiddeld groot en dus erg geschikt voor personen die veel browsen, gamen of filmpjes kijken, maar minder geschikt voor personen die een handzamer type telefoon zoeken. Het toestel beschikt over een goede camera met 8 MP en een frontcamera van 1,2 MP. De iPhone 6 Plus heeft een Apple A8 Dual Core processor en draait op het iOS besturingssysteem, versie iOS 8.

De telefoon ondersteunt het gebruik van het 4G netwerk en beschikt over een 5GHz ondersteuning, Bluetooth versie 4.0 en Near Field Communication. De gesprekstijd van deze telefoon is 24 uur en staat de telefoon op stand-by dan gaat deze maar liefst 384 uur mee. De telefoon beschikt over een accu van het type Li-Ion, de accu is niet inwisselbaar. Als u een recent iPhone Plus model wilt kunt u altijd nog de iPhone Xs Plus pagina bekijken.

iPhone 6 Plus abonnement

[bm_show_telecom_subs phone=”24″]

iPhone 6 Plus informatie

De iPhone wordt standaard geleverd met een datakabel, oplader en een headsetbedrading. De telefoon is verkrijgbaar in diverse kleuren en de basisuitvoering is uitgerust met een opslagcapaciteit van 16 GB. De iPhone 6 Plus biedt niet de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een micro SD kaart, maar natuurlijk is het wel mogelijk om een uitvoering te kopen met een opslagcapaciteit van 64 GB of zelfs 128 GB.