Goedkoop Bellen

VodafoneVodafone

Vodafone is een bedrijf dat is actief is in het aanbieden van mobiele telefoons, accessoires én tevens dienst doet als telecom provider. Door de jarenlange ervaring en het feit dat het bedrijf in meerdere landen actief is, ben je verzekerd van een goede service, prijzen en de juiste deals!

Algemene informatie over Vodafone

Vodafone is onderdeel van de Vodafone Group dat in verschillende landen actief is in de mobiele telefonie branche. De Group was volgens eigen zeggen in 2010 het grootste mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld. De Vodafone Group is in 1982 opgericht, waarna in 1985 het eerste mobiele telefoon gesprek werd uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk.

In Nederland is de officiële naam Vodafone Libertel, wat nog herleid naar de komst van de aanbieder en provider naar Nederland. Het bedrijf heeft de Nederlandse markt namelijk betreed middels een aandeel. Het bedrijf startte in 1995 samen met de Nationale-Nederlanden de provider Libertel. In 2011 kocht het bedrijf 176 winkels op van BelCompany, zodat consumenten in veel winkels terecht kunnen voor het kopen van smartphones en mobiele abonnementen.

Aanbod telefoons en abonnementen

Het aanbod telefoons op de website van Vodafone is niet zo groot als bij concurrenten. Wel vind je de meest populaire en gangbare toestellen van dit moment. Er zijn toestellen van bekende merken als Apple, Huawei, Samsung en LG aanwezig. Toestellen dienen in combinatie met een abonnement gekocht te worden.

In de vergelijkingstool zie je handig de verschillende abonnementen in een overzicht, zodat je snel ziet welk abonnement het beste bij jou eisen en wensen aansluit. Omdat Vodafone naast aanbieder tevens een provider is, kan je via de website alleen abonnementen afsluiten bij de provider Vodafone. Naast toestellen in combinatie met een mobiel abonnement, kan je via de website ook sim only abonnementen op prepaid oplossingen afsluiten.

Voordelen Vodafone

Doordat Vodafone zowel aanbieder als provider is, kun je alleen abonnementen afsluiten bij de provider Vodafone. Hierdoor houdt je gemakkelijk het overzicht en ben je verzekerd van een goede Nederlandse provider!

Is één en ander niet helemaal duidelijk of heb je hulp nodig bij het kiezen van een mobiel abonnement? Vodafone heeft een uitgebreide klantenservice die op verschillende manieren te bereiken is. Het team van de klantenservice staat voor je klaar om al je vragen over toestellen, abonnementen en accessoire voor je te beantwoorden.

Review

Vodafone is een goede mobiele telefoon aanbieder en is tevens actief als provider. Het is gekeken naar het aantal klanten de derde provider van Nederland, naast T-Mobile en KPN. Hierdoor staat Vodafone garant voor een goede service en bereikbaarheid! De klantenservice van het bedrijf is via verschillende manieren te bekijken, gewoon via de telefoon of mail maar ook per chat, social media of in één van de vele winkels van het bedrijf!