Goedkoop Bellen

Algemene informatie over Typhone

Typhone.NL is gestart in 2000 en is vanaf het begin af aan al een telecom webshop, waar je terecht kan voor telefoons, smartphones, mobiele abonnementen en telefoon accessoires. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring, waardoor consumenten optimaal bediend kunnen worden.
De website is onafhankelijk en is niet gebonden aan één provider, netwerk of merk. Hierdoor krijg je altijd het beste advies en deal die het beste bij jou telecom wensen aansluit! Het team van de website is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereikbaar telefonisch of per mail bereikbaar voor al je vragen over toestellen, mobiele abonnementen of aankoopadviezen.

Aanbod van toestellen en mobiele abonnementen

Typhone heeft een zeer groot assortiment mobiele telefoons en smartphones. Telefoons van bekende merken als Apple, Huawei, HTC of LG zijn aanwezig maar ook minder bekende modellen van merken als RugGear, Wiko of Fysic. In de handige toplijsten op de website zie je in één oogopslag welke toestellen op dit moment het populairst zijn, of welke het best scoren in een bepaalde categorie. Telefoons kunnen los aangeschaft worden maar ook in combinatie met een mobiel abonnement.

Op de website worden abonnementen van de providers Ben, hollandsnieuwe, KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile en Vodafone. Het afsluiten van een abonnement kan via de website van Typhone.NL waarbij nummerbehoud altijd gratis is! Als je al een abonnement hebt, kan je via de tool op de website checken of je al in aanmerking komt voor verlenging. Kom je hiervoor in aanmerking, krijg je direct de beste deals en aanbiedingen te zien!

Voordelen Typhone

Doordat het bedrijf niet gebonden is aan één specifiek merk of netwerk, krijg je altijd een onafhankelijk advies. De klantenservice is bereikbaar voor al je vragen over telefoons, abonnementen of accessoires. Het team is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereikbaar via zowel telefoon als per e-mail.
Doordat het bedrijf zelf toestellen op voorraad heeft, zijn levertijden snel. Koop je een GSM bij Typhone heb je altijd 14 dagen bedenktijd of je het toestel daadwerkelijk wil gebruiken.

Review

Typhone is bij verschillende klantbeoordelingssytemen aangesloten, hier wordt de website gemiddeld met een 8 beoordeelt! Dit is mede te danken aan de optimale service die het bedrijf biedt en het onafhankelijke advies wat je op de website krijgt. Naast het afsluiten van een abonnement of het kopen van een telefoon kun je op de website ook terecht voor telefoon accessoires of tablets. Je kan dus direct een extra lader of hoesje bij je nieuwe GSM bestellen!
Bij Typhone.nl heb je altijd gratis nummerbehoud, krijg je een onafhankelijk advies en ben je verzekerd van een snelle levering. Je hebt 14 dagen bedenktijd en het is mogelijk abonnementen te verlengen door middel van één simpel smsje!