Goedkoop Bellen

TelfortTelfort

Op deze pagina vindt je info over Telfort, een bedrijf dat actief is in de telefonie branche. Het bedrijf biedt telefoons en mobiele telefonie abonnementen aan en is onderdeel van één van de oudste telefoniebedrijven van Nederland, KPN.

Algemene informatie over Telfort

Telfort is in 1996 ontstaan door een jointventure tussen Britisch Telecom (BT) en de Nederlandse Spoorwegen. Doordat de NS langs haar spoorwegnetwerk een glasvezelnetwerk had liggen wat nauwelijks werd gebruikt, zag BT kansen om hiermee uit te breiden op het vaste land van Europa.

Vanaf medio 1998-1999 is het bedrijf ook actief als mobiele telefonie provider, eerst over het netwerk van Libertel (Vodafone), maar vanaf 2001 volledig zelfstandig. Het bedrijf maakte wat veranderingen door maar vanaf oktober 2005 is Telfort officieel onderdeel van telefonie gigant KPN.

Het bedrijf is actief in de telefonie branche, maar biedt ook internet & tv & bellen diensten aan. Naast het aanbod van telefoons en mobiele abonnementen met telefoons kun je ook bij Telfort terecht voor sim only abonnementen. Je kunt eenvoudig contact opnemen met de Telfort klantenservice om al je vragen beantwoord te krijgen.

Aanbod van telefoons en mobiele abonnementen

Bij Telfort kun je terecht voor mobiele telefoons en mobiele abonnementen. Via de website kun je toestellen los kopen of in combinatie met een mobiel abonnement. Telefoons die aangeboden zijn populaire modellen als Apple of Huawei, maar ook minder bekende merken en modellen van bijvoorbeeld Alcatel of Emporia zijn aanwezig.

Mobiele abonnementen die je afsluit op de website, sluit je af bij de gelijknamige provider Telfort. Telfort maakt gebruikt van het mobiele netwerk van KPN, het moederbedrijf van het bedrijf. Op de website kun je óók terecht voor een sim only abonnement, waarbij je alleen een vast bedrag in de maand betaald voor je mobiele abonnement. Een mobiele telefoon dient dan wel los aangeschaft te worden.

Profiteer van de voordelen van Telfort

Telfort is onderdeel van één van de oudste en grootste telefoonbedrijven van Nederland, KPN. Via de website kun je eenvoudig een abonnement afsluiten. Geef je wensen en mobiele telefonie voorkeuren op en je ziet in één oogopslag welk abonnement en telefoonmodel het beste bij jou eisen en wensen aansluit! Heb je een abonnement bij Telfort? Dan maak je gebruik van het netwerk van KPN, één van de beste mobielen netwerken van Nederland.

Review

De website van Telfort is erg duidelijk en via een zoekopdracht kun je je voorkeuren opgeven, naast de gebruikelijke voorkeuren kun je ook bijvoorbeeld aangeven of je een toestel wilt waarvan de batterij lang meegaat, of dat deze waterbestendig is. Kom je er via de webstie toch niet helemaal uit? Je kan contact opnemen met de telecomexpert van Telfort middels een chatsessie of telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 21.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.