Goedkoop Bellen

Algemene informatie over T-Mobile

T-Mobile is onderdeel van het Duitse “Deutsche Telekom” bedrijf, het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich dan ook in de plaats Bonn. Het bedrijf is in 1992 gestart, waarna in 1999 alle mobiele telefonie activiteiten werden samengevoegd onder de naam T-Mobile International. T-Mobile is in Nederland groot geworden door overnames van de aanbieders en providers Ben en Orange. Met de overname van de provider Orange in 2007 had het bedrijf meteen 4,8 miljoen klanten en was het de op één na grootste provider van Nederland.

Naast de activiteiten als Nederlandse provider kunnen consumenten ook bij T-Mobile terecht voor het aanschaffen van mobiele telefoons, mobiele abonnementen en telefoon accessoires.

Goedkoopbellen.com
De voordelen van refurbished apparatuur
Lees meer

Aanbod van toestellen en mobiele abonnementen

Via de website van T-Mobile.nl heb je de mogelijkheid om telefoons en smartphones aan te schaffen. Toestellen kunnen zowel los of in combinatie met een mobiel abonnement aangeschaft worden. T-Mobile biedt telefoons van de merken Sony, Samsung, Microsoft, LG, Huawei, HTC, Apple, Alcatel en Acer aan. Hoewel het aanbod in vergelijking met andere aanbieders niet zo groot is, kun je er toch terecht voor de meest populaire en gangbare modellen.

Via de website is het eenvoudig om een mobiel abonnement af te sluiten of te verlengen. Kies je voor een abonnement in combinatie met een telefoon, kun je jouw abonnement voorkeuren opgeven en geef je aan wat voor bedrag je per maand voor het toestel wilt betalen! Hierdoor houdt je de ideale grip op je telefoon kosten! Voor consumenten die al een toestel hebben kun je bij T-Mobile ook terecht voor een sim-only abonnement.

Voordelen van T-Mobile

Doordat T-Mobile zowel een provider als aanbieder is, is het team achter de website enorm. Dit zie je dan ook zeker terug in de prijzen, kwaliteit en service die het bedrijf biedt! De klantenservice van het bedrijf is erg groot en is bereikbaar via telefoon, mail, forum, chat of social media. Op de website kun je snel zien via welke methode je het snelst antwoord hebt!

Review T-Mobile

Bij T-Mobile kun je abonnementen afsluiten bij de gelijknamige provider T-Mobile, die behoort tot één van de grootsten van Nederland. Hierdoor ben je verzekerd van een goed abonnement en een goede deal.

De Klantenservice van het bedrijf is erg goed. Via het forum kan je vragen stellen aan het team of andere gebruikers van het forum, zodat je snel een antwoord hebt. Heb je toch iets meer behoefte aan persoonlijk contact? Je kan er ook voor kiezen om contact op te nemen met het team van T-Mobile via chat, mail, social media of per telefoon.