Goedkoop Bellen

Studentmobiel

studentmobielBent u op zoek naar een nieuwe telefoon of wilt u informatie over bijvoorbeeld toestel-inruil of nummerbehoud, dan kunt u hiervoor terecht bij Studentmobiel.nl. Van smartphones en telefoon accessoires tot SIM only abonnementen en abonnementen in combinatie met telefoons; Studentmobiel heeft het allemaal.

Algemene informatie over Studentmobiel

Vijftien jaar geleden begon Studentmobiel.nl met het verkopen van telefoons en telefoonabonnementen en zij mogen zich officieel verkooppunt noemen van alle mobiele netwerken in Nederland, waaronder KPN, Tele2 en Simyo. Het bedrijf achter Studentmobiel is Websend, die ook de websites GSMwijzer.nl en GSMwijzerzakelijk.nl exploiteert. Door de jarenlange ervaring heeft get bedrijf in house een boel kennis opgebouwd, die ingezet wordt bij de klantenservice en op de diverse websites.
Het bedrijf heeft een helpdesk waar je terecht kan voor al je vragen over bestellen, verlengen, telefoons of voor aankoopadvies. De helpdesk zowel telefonisch als per email te bereiken. Op werkdagen van 09.00 tot 22.00 én op zondagen van 10.00 tot 18.00.

Aanbod telefoons en abonnementen

Studentmobiel biedt telefoons en smartphones aan van de bekende merken als Honor, HTC en Apple. Van ieder merk heeft het bedrijf de meest gangbare modellen op voorraad. Ook voor minder bekende merken als Wiki of Kazam kan je bij Studentmobiel terecht. Naast telefoons biedt het bedrijf ook telefoonaccessoires aan. Denk hierbij aan hoesjes, covers, opladers en powerbanks.
Smartphones kunnen als los toestel aangeschaft worden, maar ook in combinatie met een abonnement. Studentmobiel is verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken; T-Mobile, hollandsnieuwe, KPN, Tele2, Telfort, Vodafone, Ben en Simyo). Via de website zelf kan een contract afgesloten worden, mits je 18 jaar en ouder bent. Het is ook mogelijk je huidige abonnement te verlengen of nummerbehoud te regelen.
Naast de abonnementen waar een telefoon bij wordt geleverd kan je ook een Sim Only abonnement afsluiten op de website. Studentmobiel biedt Sim Only abonnementen van alle Nederlandse providers aan tegenover gunstige prijzen!

Voordelen Studentmobiel

Hoewel de website er op het eerste gezicht misschien wat minder gelikt uitziet dan concurrerende websites, werkt de website erg prettig. Pagina’s laden snel en prijzen en voorwaarden worden duidelijk genoemd op de website, hierdoor weet je direct waar je aan toe bent!
Het bedrijf heeft een Thuiswinkel Waarborg certificaat, zodat je zeker weet dat alles volgens de relevante wet- en regelgeving verloopt. Bij de helpdesk kun je op werkdagen van 09.00 tot 22.00 terecht voor al je vragen over toestellen, abonnementen of aankoopadvies!

Review

Bij Studentmobiel vindt je een groot assortiment telefoons, abonnementen en telefoonaccessoires. Het bedrijf biedt abonnementen van alle Nederlandse providers aan, waardoor de keuze zeer groot is. Voer je abonnement en telefoonvoorkeuren in en je ziet direct welke provider het beste bij jou eisen en wensen aansluit! Hoewel de naam doet vermoeden, is de website niet alleen bedoelt voor studenten. Wel dien je 18 jaar of ouder te zijn als je op de website een abonnement wilt afsluiten of verlengen!