Goedkoop Bellen

Phone HousePhone House

Op deze pagina lees je informatie over de Phone House, een aanbieder van mobiele telefoons en bijhorende abonnementen. Phone House heeft naast een website en webshop ook bijna 200 vestigingen in Nederland waar je terecht kan voor al je vragen, aankopen en advies over telefoons, abonnementen of accessoires.

Algemene informatie over Phone House

De Phone House is een bedrijf die artikelen aanbiedt op het gebied van mobiele telefonie. Het bedrijf heeft in Nederland ongeveer 200 vestigingen, maar is ook actief in onder andere Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. Phone House is onderdeel van de Carphone Warehouse Group, wat op haar beurt onderdeel is van het beursgenoteerde Dixons Carphone Group. In Nederland was tot 2011 de naam van het bedrijf “The Phone House”, maar is aangepast naar “Phone House”. In een aantal landen wordt de naam “The Carphone Warehouse” gebruikt.

Phone House is actief in de mobiele telefonie branche en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van telefoons, smartphones, mobiele abonnementen en smartphone accessoires. Bij het bedrijf kun je in fysieke winkel terecht, maar is ook actief op het internet. Naast phonehouse.nl exploiteert het bedrijf sinds 2008 ook de website typhone.nl

Aanbod van telefoons en mobiele abonnementen

Het bedrijf heeft een groot aanbod telefoons in de webshop, dat meestal rond de 200 verschillende modellen bedraagt. De modellen zijn van bekende merken als Apple, Sony of HTC maar ook van de minder bekende merken Alcatel, Motorla of Kazam. Je kunt toestellen los kopen, maar ook in combinatie met een mobiel abonnementen.

Phone House biedt abonnementen aan van de providers Vodafone, KPN, Ben, T-Mobile, Telfort, Tele2 en hollandsnieuwe. Via de website kunnen abonnementsvoorkeuren opgegeven worden, waarna je direct ziet welk abonnement het beste bij jou wensen aansluit. Ook is het mogelijk om je huidige abonnement te verlengen bij Phone House. Naast abonnementen in combinatie met een abonnement kan je ook Sim Only abonnementen afsluiten.

Voordelen Phone House

Phone House is onderdeel van Dixons Carphone Group, wat de grootste retailer op het gebied van telecommunicatie, elektronica en dienstverlening in Europa is. Bij het bedrijf werken ongeveer 40.000 mensen en dat zie je goed terug in de service en kwaliteit van het bedrijf. Voor vragen kun je terecht bij de telefonische helpdesk die op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereikbaar is én op zaterdag van 09.00 tot 18.00. Ook kun je terecht in één van de 200 vestigingen voor al je vragen over het afsluiten van een mobiel abonnement.

Review

Phone House heeft een zeer groot aanbod telefoons en biedt mobiele abonnementen van gerenommeerde providers aan. Hierdoor kan het bedrijf de kwaliteit waarborgen en ben je verzekerd van een goed toestel en abonnement. Het bedrijf beschikt over een duidelijke website en diverse tools waarin je je voorkeuren op kan geven en je in één oogopslag ziet welk abonnement of toestel het beste bij jou wensen aansluit!