Goedkoop Bellen

kpnKPN

Op deze pagina vind je informatie over de mobiele telefonie aanbieder KPN. Lees informatie over het bedrijf, de geschiedenis, het aanbod van telefoons en abonnementen en bekijk reviews en de voordelen van deze aanbieder!

Algemene informatie over KPN

KPN is een leverancier van telefonie en ICT diensten voor zowel consumenten als bedrijven. Naast mobiele telefonie is het bedrijf ook actief in de vaste telefonie, internet en televisie branches. Het bedrijf is wereldwijd actief maar het hoofdkantoor staat in Den Haag. Het bedrijf is al opgezet in 1915, toen de eerste telegrafieverbinden werden aangelegd. Het bedrijf begon onder de naam Staatsbedrijf der P&T, maar dit veranderde in 1928 naar PTT. Tot 1989 was het bedrijf volledig onder controle van de overheid, vanaf 1 januari van dat jaar werd het bedrijf verzelfstandigd en werd de naam aangepast naar Koninklijke PTT Nederland NV, of kort KPN.

KPN is naast mobiele telefonie aanbieder ook een Nederlandse Provider. Het bedrijf is bekend van de provider namen KPN, Simyo (sim only abonnementen), Telfort en Hi (verdwenen in 2015).

Aanbod van telefoons en mobiele abonnementen

Op de website van KPN kan je terecht voor het aanschaffen van telefoons en abonnement in combinatie met smartphones. De aanbieder biedt telefoons van bekende merken als Apple, Samsung en Sony aan maar ook modellen van minder bekende merken als Fairphone of Alcatel. Voor iedere gebruiker heeft het bedrijf wel een passende mobiele telefoon.

De toestellen kunnen los aangeschaft worden, maar ook in combinatie met een abonnement. Op de website heb je de keuze uit 6 verschillende abonnementen van provider KPN. Afhankelijk van welk abonnement je kiest krijg je een korting op de aanschafprijs van de smartphone of betaal je hiervoor in maandelijkse termijnen. Heb je al een telefoon maar zoek je een abonnement? Op de website kan je ook terecht voor sim-only abonnementen. Hierbij betaal je alleen voor je gebruikskosten en niet een maandelijkse termijn voor een mobiele telefoon.

Profiteer van de voordelen van KPN

KPN is een zeer groot bedrijf dat wereldwijd actief is. Doordat het bedrijf zowel mobiele telefoon aanbieder is al provider kun je op de website alleen abonnementen van de provider KPN afsluiten. De provider KPN is zeer goed en kent een goede landelijke dekking.

Kom je er niet helemaal uit? Via de website heb je verschillende opties om te bekijken welke aanbieding het beste bij jou eisen en wensen aansluit. Ook staat er een team van telecom experts voor je klaar die zowel per telefoon als per e-mail bereikbaar zijn.

Review

Aanbieder KPN is een gerenommeerd bedrijf en is één van de oudste telefonie bedrijven van Nederland. Dit zie je terug in de service en kwaliteit die de aanbieder levert! Voor vragen over het afsluiten van een abonnement, telefoons of telefoon accessoires kan je altijd terecht bij de telecomexpert van de klantenservice.

Doordat het bedrijf naast de telefonietak ook een internet en televisie tak hebt, kan het zijn dat je extra voordeeltjes hebt als je zowel een mobiel abonnement als een internet dienst afneemt. Het is eenvoudig om contact op te nemen met de medewerkers of bekijk de huidige acties voor meer informatie hierover!