Goedkoop Bellen

GSMweb

GSMwebGSMweb behoort tot 1 van de oudste mobiele telefoon websites van Nederland. Sinds de oprichting in 1998, heeft het bedrijf inmiddels 17 jaar ervaring in het verkopen van telefoons, smartphones en abonnementen. Dankzij het grote en brede aanbod aan telefoons wordt GSMweb tot 1 van de grootste telefoon webwinkels van Nederland gerekend.

Algemene informattie over GSMweb

GSMweb is in 1998 opgericht, toen het internet eigenlijk nog in zijn kinderschoenen stond. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf zich volledig gericht op het verkopen van mobiele telefoons en telefoonabonnementen. Het bedrijf biedt zowel abonnementen voor particulieren als abonnementen voor zakelijk gebruik aan. Door het brede aanbod telefoons en abonnementen is het al vanaf de oprichting een serieuze speler op de markt.

GSMweb, dat gevestigd is in Amsterdam, heeft een klantenservice waar een team van experts voor je klaar staat voor al je vragen over telefoons, abonnementen of aankoopadviezen. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 18.00 bereikbaar via telefoon.

Aanbod telefoons en abonnementen

Bij GSMweb kun je terecht voor zowel losse telefoons als abonnementen in combinatie met telefoons of voor sim only abonnementen. De telefoons die worden aangeboden zijn de gangbare modellen van grote merken als Apple, LG of Huawei. Ook zijn er in de webshop minder bekende modellen van merken als CAT of Kazam te vinden. De telefoons kunnen los worden aangeschaft, voor gebruik bij sim-only abonnementen of een prepaid oplossen, maar ook in combinatie met een mobiel abonnement.

Het bedrijf biedt abonnementen aan van de Nederlandse providers; hollandsnieuwe, Ben, Vodafone, KPN, Telfort, Tele2 en T-Mobile. In de handige vergelijker geef je je abonnement en toestel voorkeuren op, waarna je in één oogopslag ziet welk mobiel abonnement het beste bij jou eisen en wensen aansluit! Via de website sluit je het abonnement af. Je kan er zelfs voor kiezen om je huidige abonnement of simonly abonnement te verlengen!

Voordelen GSMweb

Doordat GSMweb één van de eerste grote online telefoonaanbieders was van Nederland, heeft het bedrijf inmiddels 17 jaar ervaring. Deze ervaring zie je terug in de website, vergelijkingstools en klantenservice. Het team achter GSMweb staat via de telefonische klantenservice voor je klaar voor al je vragen over het afsluiten van een abonnement, telefoons of vragen over het verlengen van je mobiele abonnement.

Van de grote merken HTC, Nokia, Blackberry, Samsung en Apple heeft het bedrijf alle populaire modellen op voorraad. Hierdoor is de levertijd van toestellen en mobiele abonnementen klein. Door bulkinkoop kan het bedrijf telefoons voor scherpe prijzen aanbieden!

Review

GSMweb is één van de oudste online telefoonwinkels van Nederland. De jarenlange ervaring zie je terug in de website, de klantenservice en de prijs – kwaliteit verhouding. De specialisten zijn via telefoon te bereiken voor al je vragen over abonnementen of telefoons. Het bedrijf is op verschillende social media kanalen actief, waar je mee kan doen aan leuke like en win acties!
Het bedrijf is aangesloten bij Trustpilot waar consumenten ervaringen en reviews over het bedrijf kunnen plaatsen. Gemiddeld genomen scoort het bedrijf een hier een ruime 8!