Goedkoop Bellen

GSMEasy

GSMEasyHier lees je alles over de webshop GSMEasy. In de webshop vindt je een groot en breed assortiment aan mobiele telefoons, smartphones en mobiele abonnementen. Op de website vindt je ook handige tools waarmee je bijvoorbeeld kan checken of je al kan verlengen of welk mobiel abonnement het beste bij jou wensen aansluit!

Algemene informatie over GSMeasy

GSMEasy is opgericht in 2001 en is vanaf begin aan al een webshop op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen. Het bedrijf is kleinschalig begonnen en schonken veel aandacht aan het persoonlijke karakter. In de 14 jaar dat het bedrijf actief is, is de webshop uitgegroeid tot één van de grootste mobiele telecomshop van Nederland. Desondanks heeft het bedrijf altijd ervoor gewaakt dat het persoonlijke karakter niet verloren ging. Dit is dan ook terug te zien in de klantbeoordelingen, consumenten beoordelen de webshop met gemiddeld een 9!
Het hoofdkantoor van GSMEasy is gevestigd in Breda, waar een team van 10 medewerkers contacten onderhoud met providers, netwerken en leveranciers om voor jou de beste prijzen en aanbiedingen te kunnen regelen. Het team is ook bereikbaar voor al je vragen over telefoons, mobiele abonnementen of aankoopadvies. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar én in het weekend.

Aanbod telefoons en abonnementen

Het aanbod telefoons op de website is groot en breed opgezet. Er zijn simpele telefoons beschikbaar maar ook high-end toestellen van bekende merken als LG, HTC, Apple, Samsung of Huawei. Naast de bekende merken zijn er ook wat telefoons van minder bekende merken als Honor of Kazam aanwezig op de website. Telefoons kunnen los gekocht worden, maar ook in combinatie met een mobiel abonnement.
GSMEasy biedt abonnementen van de providers Vodafone, T-Mobile, Telfort, KPN, Tele2, Hollandsnieuwe en Ben aan. Abonnementen zijn te combineren met een telefoon, maar ook het afsluiten van een Sim Only abonnement is mogelijk op de website. Via de handige vergelijkingstool zie je direct welk abonnement voor jou het beste is.

Voordelen GSMeasy

Heb je reeds een mobiel abonnement? Via de GSMEasy webshop is het ook mogelijk om jou abonnement te verlengen! Via de website kan je controleren of je al in aanmerking komt voor een verlenging, door wat abonnement gegevens in te voeren. Als het mogelijk is om te verlengen, kun je direct je abonnement verlengen op de website!
Is een 2 jarig abonnement voor jou te lang? Het team van GSMEasy heeft op een speciale pagina alle aanbiedingen opgezocht, waar je een abonnement van 1 jaar afsluit en toch een mooie smartphone erbij krijgt! Hierdoor zit je niet zo lang gebonden aan je abonnement, maar heb je toch een goede telefoon.

Review

GSMEasy is een grote telecomwebshop, waarbij het team achter de website de klant zo goed mogelijk wil bedienen. Dit zie je dan ook terug in de klanten reviews! Consumenten zijn lovend over het persoonlijke karakter en geven aan dat ze “out of the box” meedenken met de klant. Hierdoor heb je altijd het beste abonnement en smartphone, die precies aansluiten bij jou persoonlijke eisen en wensen!