Goedkoop Bellen

Algemene informatie over Belcompany

BelCompany is een winkelketen die actief is op het gebied van de verkoop van mobiele telefoons, abonnementen en telefoon accessoires. Naast een aantal fysieke winkels is het bedrijf ook actief op het internet. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Pon Holdings en Macintosh Retail Group, die in die tijd ruimte zagen voor een onafhankelijk bedrijf waar consumenten terecht konden voor telecomproducten van alle merken.

3 jaar later was het bedrijf voor 100% eigendom van de MRG, dat onder meer ook het moederbedrijf is van Halfords, Scapino en Kwantum. Vanaf het begin werden fysieke vestigingen van het bedrijf opgericht, waar in de eerste jaren soms twee vestigingen per maand bij kwamen.  Het bedrijf heeft ook een tak die zich richt op de zakelijke markt, BelCompany Business Solutions. BelCompany werd in maart 2011 overgenomen door Vodafone Nederland voor een bedrag van 120 miljoen euro. Inmiddels heeft de keten ongeveer 180 filialen en is nog steeds erg actief op internet.

Aanbod van telefoons en mobiele abonnementen

Het aanbod telefoons op de website is niet erg groot, vergeleken met concurrenten. Telefoons die aangeboden worden zijn populaire modellen van de merken Sony, Samsung, LG, Huawei, HTC en Apple. Toestellen kunnen op de website alleen worden aangeschaft in combinatie met een mobiel abonnement.

Doordat in 2011 Vodafone BelCompany heeft overgenomen, is het alleen nog maar mogelijk om een abonnement af te sluiten bij de provider Vodafone. Via de website kun je per telefoon precies zien welk abonnement het beste bij jou eisen en wensen aansluit. Je hebt de keuze voor 1 of 2 jarige abonnementen, waarbij gekozen kan worden over er eenmalig veel wordt bijbetaald voor de smartphone óf dat dit wordt verdeelt over het aantal contractmaanden. Voor het verlengen van je huidige abonnement kan je ook bij BelCompany terecht.

Voordelen Belcompany

BelCompany is een bedrijf dat is opgericht in het begin van het mobiele telefonie tijdperk. Hierdoor heeft het bedrijf een jarenlange ervaring, wat je terug ziet in de service, kennis en aanbod. Voor vragen kan je terecht in één van vele filialen van het bedrijf, die verspreid over Nederland zitten. Ben je niet in de buurt? Neem dan contact op met de klantenservice, op werkdagen van 09.00 tot 17.00. Het bedrijf is zowel telefonisch als per mail te bereiken.

Review Belcompany

BelCompany is een goede winkelketen die zich voornamelijk richt op de verkoop van mobiele telefoons, abonnementen en accessoires. De jarenlange ervaring van het bedrijf zie je terug in de kennis, aanbod en bij de klantenservice. Voor vragen kun je altijd terecht in één van de filialen waar je altijd goed geholpen wordt. Verzendingen worden gratis verzonden, en bezorgdata zijn flexibel.