Goedkoop Bellen

Algemene informatie over Algebeld

Algebeld is opgericht in het jaar 2000 en richt zich vanaf de start al op de verkoop van smartphones, mobiele telefonie, mobiele abonnementen en telefoon accessoires. Algebeld is één van de grootste mobiele telefoon webshops van Nederland en wordt door consumenten als zeer goed beoordeeld.

Het bedrijf is gevestigd in ‘s –Heerenberg en exploiteert naast de webshop algebeld.nl ook belgoedkoper.nl. Het bedrijf kenmerkt zich door een onafhankelijke aanbieder te zijn en biedt abonnementen van alle providers in Nederland aan. Hierdoor kunnen de beste deals en aanbiedingen voor iedere klant en iedere wens aangeboden worden.

Naast de mobiele telefonie branche is algebeld.nl ook actief in de internet, tv en vast bellen branche. Via de website kan per postcode bekeken worden welke aanbieders pakketten aanbieden. Je kan ervoor kiezen om een alles-in-1 pakket af te sluiten, maar ook alleen een internet of telefonie pakket is beschikbaar.

Aanbod van toestellen en mobiele abonnementen

Het bedrijf biedt toestellen aan van zowel bekende merken als onbekende merken, het merken aanbod bestaat onder andere uit Acer, HTC, Apple, Huawei, Nokia en Samsung. Het aanbod modellen is groot, waarbij er populaire modellen zijn maar ook minder bekende modellen. Doorgaans worden er ongeveer 200 verschillende toestellen aangeboden in de webshop.

Het bedrijf biedt abonnementen aan van de providers Ben, Hi, hollands nieuwe, KPN, Sizz, T-Mobile, Tele2, Telfort, Vodafone en Ziggo mobiel. Abonnementen kunnen in combinatie met een telefoon afgesloten worden, als sim only maar ook in combinatie met een cadeau! Beschik je nog niet over een laptop of tablet? Dan is een abonnement met cadeau misschien wel iets voor jou!

Heb je al een abonnement? Op de website kan je controleren of je al in aanmerking komt voor het verlengen van een abonnement. Kun je je abonnement verlengen? Dan zie je in de speciale tool direct welke voordelen, deals en aanbiedingen het beste bij jou wensen aansluiten.

Voordelen Algebeld

Doordat Algebeld abonnementen en telefoons van zeer vele merken en providers aanbiedt, ben je verzekerd van een goede deal of aanbieding. Doordat het bedrijf onafhankelijk hebt, krijg je een eerlijk advies en ben je niet gebonden aan een beperkt aantal netwerken of providers. Algebeld.nl is telefonisch bereikbaar op maandag tot donderdag van 8.30 tot 21.00 én op vrijdag van 8.30 tot 18.00. De klantenservice kan je bellen voor al je vragen over het afsluiten van aan abonnementen, toestellen of aankoopadvies.

Review

Algebeld.nl is een onafhankelijke aanbieder, waardoor niet een bepaald merk of provider de voorkeur krijgt op de website. In de handige vergelijkingstool op de website geef je jou toestel- of abonnement voorkeuren op én zie je direct welke deal of aanbieding het beste bij jou wensen aansluit. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan staat een team van expert voor je klaar, die telefonisch bereikbaar zijn.

Algebeld.nl is bij Trustpilot aangesloten en wordt door consumenten gemiddeld met een 8 beoordeelt. Bij bestellingen heb je 14 dagen bedenk tijd en bovendien gaan betalingen via de website via een beveiligde verbinding!